Svein Oskar Andreassen

Født 28. oktober 1971, Hadsel
Død 27. november 2017, Hadsel

Meny for minnesiden

Kjære Svein ❤

Svein min kjære!

Du fikk meir enn de fleste må tåle i livet, av egen sykdom, engstelse og sorger. Men det har ikke hindra deg, du levde livet til fulle!

Da vi trefftes i 2009 hendte det sakte men sikkert, vi smaug oss inn i hjertan til kværandre. Begge hadde vi vanskelige brudd bak oss, men vi va enige om at menneske ikke e skapt før å leve aleina.

Du hadde et lyst sind, med en herlig humor, snill, rolig, kjærlig og omsorgsfull å altid full av spillopper. Så æ ønska deg raskt inn i livet mitt. Du kjøpte en hjerteforma pynt til meg, som du satte på kjøleskapet, da vi flytta i lag i 2010.

Der står det: Til min elskede
Du har gjort meg lykkelig
du har skapt
min verden

Sånn va det før oss.
Æ skal ikke sei at vi har hatt det lett. Men vi har hatt det fantastisk. Du fikk meg til å føle meg som den finaste for deg og med deg. Det va så godt i kroppen og hjerte. Æ va snuppa di og du va snuppen min.

Kværdaga e det flest av i livet, de starta vi med ei stille stund der æ satt på fange ditt, det va kaffe i koppen og du laga te til meg. I ytterdøra når du dro på jobb va det altid avskjed med en god klem og muss. Du lukta Svein blanda med olje og veistøv. Du sa " det va så herlig å være på jobb, når du ved å snu på haue kunne kjenne lukta av meg fra kinnet ditt bre seg i lufta rundt deg".

I kjøkkenvinduet sendte vi slengkyss og vink til kværandre. Når du kom heim va middagen nesten ferdig, da leka du med Dario og gav han " nasekos" på viskelær nasen. Så va det min tur å få kos, suss og en kjærlig klaps på baken før du gikk i dusjen.

Du va en god pappa før guttan dine, du stilla altid opp før de, trengte de deg så va du der. Du bar på håp og drømma før dem og viste aldri ka godt du kunne gjør før dem. Du ønska at du en dag kunne ta dem med til syden, så de fikk oppleve kor flott det va å være der sammen med deg. Før min barn va du den pappaen som altid va der, du leka å skøya med de, sjølv om du følte du ikke fikk gitt nok til dine egene.

Du va glad i dyran, da Silver blei borte gav du ikke opp håpet, du va med å leita og pussa. Søndagsmårran da du kom med han pus inn i senga til meg, kor lykkelig vi va før å sjå han igjenn.

På jobben lyste du opp dagen før dem, med ditt gode humør og herlige humor, du ordna mårra kaffen og venta på dem alle. Din beste venn han Karl va nok oftest gjennstand før dine pek og spillopper. Du va glad i demog bekymra deg før dem om du måtte være borte fra jobben en dag eller to. Det va dettan som fikk deg til å holde fast på jobben hos Sigurd Pedersen.

Du hadde mange venna og bekjente, kvær dag va du på FB der sendte du hilsner og la ut morro snutta. Din barndomsvenn han Lars va din beste venn, dåkker stortrivdes i lag og har opplevd mykje morro sammen.
Du tengte altid på føreldran dine, på ka godt du kunne gjør før dem. Når helga kom dro du altid i besøk og kosa deg med dem og brodern.

Du stod ofte i kjøkkenvinduet, speida etter Otern, beundra utsikten og gleda deg stort til du kunne se båten din ligge i fortøyninga ute på bukta. Du kosa deg med tankan og alle planan du hadde med båten.

Du drømte om å dra til blåhuset i Vika, over fjorden med båten og han Dario skulle sjølvsagt være med han Far. Der e fritt og fint, ditt barndommens paradis, ønske om å renovere huset i Vika så vi alle kunne være der å kose oss va stort.

Du ønska deg hobbyrom, der du kunne bygge og kose deg med modellflyan dine. Du va begynt å tenke meir på di egen helse, å jobbe litt mindre så du fikk meir overskudd til alt du ønska å gjøre sammen med alle dine kjære. Du va altid sliten og æ prøvde å værne om deg så godt æ klarte. Æ ænska meg meire opplevelsa med deg, enn at du skulle arbei med huse eller bilan.

Å du Svein så mange fine tura og opplevelsa vi har hatt med flokken vårres! Du kosa deg når du såg gleden i ungan sine øya. Vi to hadde en egen plass vi dro til, med kaffe og mat i sekken kosa vi oss i lage han Dario på tur.

Etter meg sjøl e du den staeste æ veit om. Men i livet i lage meg har du sprengt de fleste av dine egene grense. Det har vært fantastisk å se kor du har kosa deg og gleda deg underveis. Det va dettan vi fikk med deg kjære Svein. Du va flink å nyte øyeblikket å alt dettan skal vi ta vare på og minnes om deg med glede videre i livet.
Vi kom ikke lenger, vi fikk ikke meire tid med deg Kjære Svein. Du va en stor del av lyset og gleden for meg kvær dag. Æ følg deg heile veien, så kvil i fred til vi sees igjenn min elskede Svein.

Minneord

MinneordGratuler med dagen Svein. Savner deg mye, savner den gode praten vi hadde...Vis mer
Kjell Jakobsen   28-10-2018


MinneordSavner deg. Nesen veer dag siter jeg nede i gangen på skolen...Vis mer
Irja Susann  15-05-2018


MinneordNu har d gått nesten 2 måna sia æ fikk tlf fra søstra mi, at ho hadd mista dæ i ei uvirkelig ulykke...Vis mer
Anne Lise L. Jordstøyl  17-01-2018


MinneordHvil i fred, Svein!
Cathrine H. Blix  08-12-2017


MinneordDu er dypt savnet Svein. Du var en fantastisk kollega og venn, dyktig, snill, omtenksom, og blid...Vis mer
Linn Anita Aune  02-12-2017Se alle hilsener Skriv et minneord

Informasjon om seremonien

Alle som ønsker å følge Svein Oskar til hans siste hvilested er velkommen til
Hadsel kirke, fredag 8, desember kl; 11.00

Bestill blomster

Bestill blomster til seremonien eller til familien til minne om Svein Oskar

Bestill blomster

Tenn et lys

Arne-Halvor Andreassen
07-01-2019 

Savne deg *
05-01-2019 

1år sia vi mista deg, savne e stort, vi tenne lys og minnes deg ❤
27-11-2018 


29-10-2018 

Kjell Jakobsen
28-10-2018 

Arne-Halvor Andreassen
23-10-2018 

❤savne deg
27-08-2018 

Eli Hansine Andreassen
27-08-2018 

Julian 💕
17-08-2018 

Eli Hansine Andreassen
30-06-2018 

Skriv inn teksten du ser i bildet under skjemaet.
Tekst i bildet
OppdaterNy kode
   Hør koden

Vis alle tente lys

Følg Svein Oskars minneside